BAREN

 

Pub og Sports bar velassorterede bar tilbyder mange forskellige kolde fadøl, flaske øl, shots og cocktails. Kom og nyd det i vores hyggeligt indrettede pub med dine venner.

 

PUB & SPORTS UDVALG I BAREN

Der er ikke noget som en fadøl, og da vi lige har fået nyt fadølssystem, kan vi nu tilbyde endnu flere forskellige slags. Her er lidt for en hver smag. Lige meget om du er til en mørk Guiness eller en lys Grimbergen Blonde, kan du finde det hos Pub & Sport.

Af øl på fad kan vi tilbyde:

 • Carlsberg Fad – Carlsberg fad er en pilsner med en flot gylden farve. Smagen er sød og let bitter. Alkoholprocenten ligger på 4,6. Læs mere om Carlsberg og Carlsbergs unikke historie hos Carlsberg selv. Du kan finde deres historie her.
 • Tuborg Classic – Tuborg Classic er en rigtig klassiker. Øllen er sammensat af fire forskellige malttyper. Derfor har smagen i Tuborg Classic mere krop og humlebitterhed end en Grøn Tuborg. Alkoholprocenten er 4,6. Læs mere om klassikeren hos Tuborg. Du finder siden her.
 • Grimbergen BLONDE – Legendarisk nydelse. Grimbergen Blonde har en meget frugtig sødme og lav bitterhed. Duften er domineret af tydelige frugtige noter af banan, grønne æbler, syltede pærer og honningmelon. Øllet byder på en god rund sødme fulgt af en mild behagelig bitterhed, der alt i alt giver indtryk af en elegant balance. Gyldenblond øl med cremet hvidt skum. Alkoholprocenten er 6,7%. Læs mere om denne velsmagende nyhed hos Grimbergen her.
 • Grimbergen DOUBLE-AMBRÉE – Legendarisk nydelse. Grimbergen Double-Ambrée er en god øl til bordets glæder. Duften er fyldig med frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt op af et strejf mørkt sukker og karamel. Øllet er indledningsvist sødligt med en passende bitterhed, der giver en herlig læskende balance. Kobbergylden øl med flot råhvid skumkrone. Alkoholprocenten er 6,5%. Læs mere om denne lækre, gyldne nyhed hos Grimbergen her.
 • San Miguel Especial – en gylden pilsner. En lys, klar og gylden pilsnertype. Duften er frisk af korn, og den diskrete humle bidrager med græsagtige noter. Alkoholprocenten er højere end ved den normale San Miguel pilsner, hvilket giver et mere komplekst udtryk. Letheden og friskheden er dog som vi kender den. En herlig umiddelbar pilsner til at slukke tørsten med på en varm sommerdag. Alkoholprocenten er 5,4%. Mere info kan findes her.
 • Kronenbourg 1664 – en forfriskende pilsner. Kronenbourg 1664 lanceredes første gang i 1952 i anledningen af kroningen af den engelske Dronning Elizabeth II. Øllen er brygget med tydelig inspiration fra de tyske og tjekkiske pilsnertyper, men har et umiskendeligt fransk udtryk. Smagen har en blød, rund fylde og byder på en fin balance mellem delikat maltsødme og afdæmpet humlebitterhed. Øllet dufter friskt og fremstår gyldent med et livligt spil af kulsyre. Alkoholprocenten er 5%. Ønsker du at læse mere, så klik her.
 • Jacobsen India Pale Ale –  Baseret på den klassiske engelske IPA fra det 19. århundrede.  Jacobsen India Pale Ale er en ravgylden IPA med tæt cremet skum. Duften byder på noter af bark, krydderurter og citrus på en rig bund af malt. Smagen er frisk og sprød med en karamelliseret maltsødme og en veludviklet efterbitterhed. Øllen er baseret på originale brygjournaler fra perioden 1871-73, hvor Carl Jacobsen første gang prøvede kræfter med øl af engelsk type på sit nyindrettede anneksbryggeri.
 • Brooklyn East India Pale Ale – Brooklyn Brewery. Brooklyn East India Pale Ale lanceredes i 1996. Smagen er maltsødlig med en blød efterbitterhed fulgt af velduftende humlearoma. Alkoholprocenten er 6,9%. Meget mere om denne fremragende IPA her.
 • Lagunitas IPA – The Lagunitas Brewing Company. En let gylden IPA, som dufter skønt af blomster, humle og et strejf af karamel fra malten. Selvom denne øl er brygget med 43 forskellige humletyper og 65 malttyper, formår bryggeriet at holde den helt enkel. De mange malttyper bidrager med en raffineret bund og de adskillige humletyper giver den skønne bitterhed, som en rigtig IPA skal have. Vil du læse mere om denne IPA, så følg dette link
 • Guiness – Guiness øllen stammer fra Irland og er en såkaldt Stout. Øllen er helt mørk næsten sort med hvidt skum. Guiness har en kraftig smag med toner af afristet byg. Alkoholprocenten i Guiness er 4,2. Læs mere om Guiness øllet og dets oprindelse her

Hvis du foretrækker din øl på flaske har vi selvfølgelig også et stort udvalg af det. Du finder blandt andet en hel traditionel Tuborg eller andre fristelseler som listet herunder.

Vi kan tilbyde følgende flaskeøl:

 • Alm. Carlsberg
 • Alm. Tuborg
 • Guldøl
 • Heineken
 • Alkoholfri

Herudover kan vi i baren også tilbyde diverse cocktails og drinks – spørg gerne i baren efter drinkskortet.

Vi serverer også likør, bitter, et udvalg af shots samt kaffe og forskellige snacks. Og hvis du bare har lyst til en cola, mens du ser en kamp, jamen så kan vi naturligvis også klare det.

 

[fts_instagram instagram_id=490115489 access_token=490115489.da06fb6.f534ca490697420499d0867f8bfc51c8 pics_count=6 type=user width=100% profile_wrap=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=5px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]