BORDFODBOLD

 

Hvis du leder efter det helt rigtige sted at spille bordfoldbold i København med vennerne, så behøver du ikke lede længere. Kom forbi Pub og Sport til en sjov aften med bordfoldbold hos byens hyggeligste sportsbar. Bordfoldbold er en sjov og livlig aktivitet, som de fleste finder underholdning i. Hos Pub og Sport kan du spille bordfoldbold i hjertet af København.

BORDFODBOLD I KØBENHAVN

Hvis du leder efter det helt rigtige sted at spille bordfoldbold i København med vennerne, så behøver du ikke lede længere. Kom forbi Pub & Sport til en sjov aften med bordfoldbold hos byens hyggeligste sportsbar. Bordfoldbold er en sjov og livlig aktivitet, som de fleste finder underholdning i. Hos Pub & Sport kan du spille bordfoldbold i hjertet af København. Køb dig en øl eller sodavand i baren, og så er du klar til det helt store slag. Du kan spille bordfodbold enten mod én modstander eller med flere. Så tag din kæreste, dine kollegaer eller din bedste ven med til Pub & Sport og spil bordfodbold i vores sportsbar. Hvis I er flere, der spiller, kan I også forsøge at starte en turnering. Det er altid underholdende og skaber god stemning.

 

BORDFODBOLD HOS PUB & SPORT

Hos Pub & Sport har vi sørget for de optimale rammer, hvis du har lyst til at spille bordfodbold i København. Vi har 2 styks bordfodboldborde, hvor du kan vise dine venner dine skills. Hos Pub & Sport har vi kort sagt de helt rigtige rammer til at spille bordfodbold, når du vil hygge dig med vennerne, når du skal lade op til en kamp på en af vores mange skærme eller som opvarmning til en bytur.

Det koster 10 kr. pr spil bordfodbold. De 10 kr. puttes i bordfodboldbordet, og så kommer bolden ud. Der skal ikke ligges depositum, når du spiller bordfodbold hos Pub & Sport.

REGLER FOR BORDFODBOLD

Reglerne er ganske simple i bordfodbold. Dog bliver de vigtigste regler lige sat op her, sådan at du let kan spille efter reglerne, næste gang du skal spille bordfodbold hos Pub & Sport i København.

Man spiller til ti point. Det vil sige, at vindere af spillet er det hold/den spiller, som først scorer 10 mål.

Det er en god ide at aftale inden spillets start, om spinning er tilladt. De fleste spiller med, at det ikke er tilladt.

Ved spillets start og efter scoring gives bolden op. Det gøres den ud for den midterste spiller på 5-mandsstangen. Den spiller, som giver bolden op, skal huske at spørge om modstanden/modstanderne er klar inden han/hun sætter spillet i gang.

Når bolden gives op skal bolden spilles til en af den andre spillere på femmandsstangen først. Dette gøres for at undgå, at bolden bliver hamret i mål på første skud og kaldes også for to boldberøringer.

Hvis bolden skydes med så høj fart, at den rammer målet og ryger ud igen, tælles det stadig for et mål, og det scorende hold får point.

Efter en scoring gives bolden op af det hold, som blev scoret imod.

Boldbesiddelsen kan reguleres i spillet. Ofte er det sådan, at boldbesiddelsen er begrænset til 15 sekunder på 5 mandsstanden og 10 sekunder på de andre stænger.

Og så er det naturligvis ikke tilladt at løfte, skubbe eller støde til bordet for at påvirke resultatet.

Hvis du vil nærlæse reglerne for turneringsspillere i bordfodbold, kan du finde reglerne på engelsk hos det internationale bordfodboldforbunds hjemmeside. Du finder de officielle regler her.

Og husk, det er god ide at få rigeligt med væske mellem kampene. Man kan nemlig godt blive tørstig af en velspillet omgang bordfodbold. Du kan finde inspiration til en tørstslukker på siden om vores bar. Du kan finde information om baren her.

Så er der blot tilbage at sige god kamp, og at vi hos Pub & Sport glæder os til at byde jer velkommen til et spil bordfodbold i vores store sportsbar i hjertet af København.

[fts_instagram instagram_id=490115489 access_token=490115489.da06fb6.f534ca490697420499d0867f8bfc51c8 pics_count=6 type=user width=100% profile_wrap=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=5px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]