DART

 

Leder du efter et sted, hvor du kan spille dart i København? Et sted hvor du kan hygge dig i rare omgivelser uden stress og jag? Et sted, hvor du kan snuppe dig en øl i baren og spil dart på din bytur i København? Så kom forbi Pub og Sport – stedet hvor du kan spille dart i København.

DART I KØBENHAVN

Leder du efter et sted, hvor du kan spille dart i København? Et sted hvor du kan hygge dig i rare omgivelser uden stress og jag? Et sted, hvor du kan snuppe dig en øl i baren og spil dart på din bytur i København? Så kom forbi Pub & Sport –en hyggelig sportsbar hvor du kan spille dart. Dart er egentlig en sport, men sporten forbindes ofte med pubber og værtshuse. Og det er med god grund, for det er altid hyggeligt at spille en omgang dart – så kom forbi Pub & Sport til et spil dart i København. Køb dig en øl i baren, find en modstander, og så er du helt klar til en omgang dart. Så hvis du leder efter et sted at spille dart i København, så prøv den ældste og bedste sportsbar, Pub & Sport.

DART HOS PUB & SPORT

Hos Pub & Sport kan du prøve kræfter med dart mod vennerne, kæresten eller kollegaerne. Vi har 3 dartskiver, så du har rig mulighed for at spille dart hos Pub & Sport. Et spil dart på 59 min. koster 60 kr. Du får dartpilene udleveret i baren efter du har betalt. Og så er det bare om at gå i gang. Hvis du vil være sikker på at have mulighed for at spille dart hos Pub & Sport, kan du altid ringe til os og bestille tid. Ellers kan du booke en dartskive i baren samme dag. Du finder vores kontaktoplysninger her.

REGLERNE FOR DART

Der er forskellige spilleregler for dart. Her vil vi forsøge at opridse de mest kendte regler, så du er godt klædt på til dit næste spil dart i København hos Pub og Sport. I alle regler for dart har hver spiller 3 dartpile, som kastes, når det er deres tur. Hver tur kaldes et kast – så egentlig består et kast i dart af tre enkeltstående kast.

DART – HVEM STARTER?

Hvis i ikke lige kan blive enige om, hvem der skal starte, er det typisk, at man spiller om det.

I kan spille ”middle for diddle”. Her kaster hver spiller en dart, og den, som kommer tættest på bulls eye, vinder og har dermed lov til at starte. I kan selvfølgelig også trække lod, men det er måske ikke lige så udfordrende.

DART – 501

Reglerne for et spil 501 dart er forholdsvis simple. Hver spiller starter med 501 point, og så gælder det om at komme ned til præcis nul point først og med færrest pile. Det lyder rigtig simpelt, men kan være overraskende svært.

Den sidste dartpil skal placeres i en double eller en bullseye.

MICKEY MOUSE DART

Mickey Mouse dart kaldes også cricket dart. I Mickey Mouse dart er det kun tallene fra 15 til 20 samt double, triple, bull og bulls eye, der bruges. Spillet går i alt sin enkelthed ud på at ramme hver nummer tre gange. Hvis du rammer en double, tæller det som to gange, og en triple for tre gange.

JORDEN RUNDT

Jorden rundt burde måske have heddet skiven rundt, for det er det, spillet går ud på: at nå hele dartskiven rundt. Man starter i 1 så 2 så 3 og så videre ind til tyve og slutteligt bull. Den der først når bull har vundet.

Rammer man i løbet af spillet en double springes det næste felt over. Rammer man en treble springes de næste to felter over.

Der findes mange flere spilmuligheder og spilleregler for dart end de ovennævnte – vi har her blot nævnt de mest populære.

Kom forbi Pub & Sport, hvis du har mod på et spil dart i København.

Du kan også finde meget mere information om dart og forskellige regler for dart på dansk dart unions hjemmeside. Find flere regler for dart her.

Du kan også læse meget mere om mange af dine muligheder hos Pub & Sport her på hjemmesiden. Du finder for eksempel et link til pool her.

 

[fts_instagram instagram_id=490115489 access_token=490115489.da06fb6.f534ca490697420499d0867f8bfc51c8 pics_count=6 type=user width=100% profile_wrap=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=5px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]