OM PUB & SPORT

Udover god stemning, sport på skærmene og et stort udvalg i baren, har vi hos Pub og Sport også et stort udvalg af aktiviteter og underholdning. Så I kommer bestemt ikke til at kede jer, når I besøger Pub og Sport. Du kan læse mere om aktiviteter hos Pub og Sport her på siden, og klik dig ind på den enkelte sider, hvis du vil læse mere om eksempelvis pool, dart eller vores udvalg af brætspil.

PUB & SPORT – KØBENHAVNS BEDSTE SPORTSBAR

Velkommen til Pub & Sport – Københavns bedste sportsbar, hvor du i hyggelige omgivelse kan se et væld af sportsbegivenheder, spille pool og et stort udvalg af andre spil. Imens kan du nyde en af vores mange kolde fadøl eller noget andet godt fra vores velassorterede bar. Hos Pub & Sport kan du regne med, at der altid er god stemning. Det sørger vores engagerede personale og mange glade gæster for. Der sker altid noget på Pub & Sport, så skal du ud med venner og veninder eller kollegaer, så kig forbi Pub & Sport, du vil ikke blive skuffet.  Vi har i over 30 år været københavnernes fortrukne sportsbar.  Pub & Sport er indrettet som en klassisk engelsk Pub, med masser af siddepladser og fokus på sammenværd med venner og veninder. Vi er Københavns bedste pool hall med 7 poolborde, og har herudover flere tv-skærme, så du kan nyde sporten i hyggelige omgivelser.

SPORT PÅ STORSKÆRM

Pub & Sport har 2 storskærme og 10 tv-skærme placeret rundt om i pubben, hvor vi viser de fleste store sportsbegivenheder, så man kan nyde dem i godt selskab med en god fadøl. Vi viser som hovedregel alle større sportsbegivenheder på storskærm som verdensmesterskaber og europamesterskaber i fodbold, Superbowl, Champions League, Europa League, verdensmesterskaber og europamesterskaber i håndbold. Derudover viser vi kampe fra Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen, Superligaen med mere. Hver mandag lægger vi et sportsprogram for den kommende uge på hjemmesiden, så du altid kan følge med i, hvilke sportsbegivenheder der kan ses hos Pub & Sport. Skulle du have ønsker til nogle kampe eller sportsbegivenheder, vi skal vise, er du meget velkommen til at skrive til os.

PUB & SPORT I HJERTET AF KØBENHAVN

Pub & Sport er centralt placeret i København ved siden af Rådhuspladsen. Pub & Sport er derfor det perfekte udgangspunkt for en hyggelig aften. Kom forbi til en fyraftensfadøl efter arbejde, til en omgang engelsk fodbold i weekenden, eller som en del af jeres bytur. Lige meget hvornår I kommer, vil der være god stemning og masser af fadøl klar til jer.

LIDT REGLER FOR OPHOLD HOS PUB & SPORT

  • Pub & Sport er fuldstændig røgfri sportsbar – men der er mulighed for at ryge udenfor.
  • Det er ikke tilladt at opholde sig i Pub & Sports lokaler uden at købe drikkevarer eller benytte vores spil.
  • Børn og unge under 20 år er velkomne i følge med en voksen – dog ikke efter kl. 20:00, dette gælder alle dage.
  • Medbring altid godt humør

Vi ser frem til, at byde jer velkommen hos Pub & Sport Med sportslige hilsner Pub & Sport Teamet [fts_instagram instagram_id=490115489 access_token=490115489.da06fb6.f534ca490697420499d0867f8bfc51c8 pics_count=6 type=user width=100% profile_wrap=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=5px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]