AKTIVITETER

 

Udover god stemning, sport på skærmene og et stort udvalg i baren, har vi hos Pub og Sport også et stort udvalg af aktiviteter og underholdning. Så I kommer bestemt ikke til at kede jer, når I besøger Pub og Sport. Du kan læse mere om aktiviteter hos Pub og Sport her på siden, og klik dig ind på den enkelte sider, hvis du vil læse mere om eksempelvis pool, dart eller vores udvalg af brætspil.

 

AKTIVITETER HOS PUB & SPORT

Udover god stemning, sport på skærmene og et stort udvalg i baren, har vi hos Pub & Sport også et stort udvalg af aktiviteter og underholdning. Så I kommer bestemt ikke til at kede jer, når I besøger Pub & Sport. Du kan læse mere om aktiviteter hos Pub & Sport her på siden, og klik dig ind på den enkelte sider, hvis du vil læse mere om eksempelvis pool, dart eller vores udvalg af brætspil.

POOL

Et spil pool hos Pub & Sport er sjældent en kedelig fornøjelse. Der er som regel gang i spillet på et eller flere af vores seks poolborde. Du kan spille pool i hele vores åbningstid, og så kan du naturligvis bestille et poolbord, så du aldrig kommer forgæves til et spil pool hos Pub & Sport. Du kan læse meget mere om pool hos Pub & Sport her.

DART

Dart er et sjovt og udfordrende spil, som kræver koncentration og præcision. Det er ikke altid det, som der er mest af hos Pub & Sport, men til gengæld er der som oftest glæde og godt humør under et spil dart. Du kan læse mere om at spille dart hos Pub & Sport her.

BORDFODBOLD

En anden af vores populære aktiviteter hos Pub & Sport er bordfodbold. Bordfodbold er fantastisk underholdning, selvom bølgerne til tider kan gå højt. Så tag en kammerat eller et hold med til et spil bordfoldbold hos Pub & Sport. Du kan læse mere om bordfodbold hos Pub & Sport her.

BRÆTSPIL

Hos Pub & Sport har vi flere forskellige brætspil af vælge i mellem, som går godt til en kold fadøl eller en cola. Prøv for eksempel det klassiske brætspil backgammon eller det innovative og meget underholdende brætspil Klask. Læs mere om udvalget af brætspil hos Pub & Sport her.

 

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.