BRÆTSPIL

 

Hos Pub og Sport kan du låne to forskellige, og det er meget forskellige, brætspil: det nok så kendte backgammon og det noget mere ukendte men innovative brætspil Klask.

BRÆTSPIL HOS PUB & SPORT

Brætspil forbinder vi med hygge, god stemning og godt selskab. Og det er derfor, vi tilbyder brætspil som aktivitet hos Pub & Sport. Hos Pub og Sport kan du låne to forskellige, og det er meget forskellige brætspil: det nok så kendte backgammon og det noget mere ukendte men innovative brætspil Klask.

Du kan læse mere om de enkelte brætspil her på siden.

BACKGAMMON

Kom forbi til et spil backgammon hos Pub & Sport i hyggelige omgivelser. Læn dig med en fadøl eller en kop kaffe og en værdig modstander overfor dig. Så er du klar til at spille backgammon hos Pub & Sport i København. Prøv et spil backgammon med en kammerat en eftermiddag efter arbejde eller spil backgammon inden eller efter en fodboldkamp på en af vores mange skærme.

Det er helt gratis at spille backgammon hos Pub & Sport. Det koster dog 100 kr. i depositum at låne spillet. Så er vi sikre på, at alle passer godt på spillet, så det er klar til at blive brugt af de næste konkurrenter.

KLASK

Klask er et innovativt brætspil. Det er sjovt, underholdende og giver god mulighed for gode grin. Det koster ikke noget at spille Klask hos Pub & Sport, men der skal lægges 100 kr. i depositum, når spillet udleveres. På den måde er vi sikre på, at flere vil få glæde af spillet.

Men hvad går spillet Klask så ud på? Du kan læse reglerne og bliver klogere på spillet her på siden.

KLASK REGLER

Reglerne til klask er egentlig ganske simple. Spillet styres med magneter, så man skal holde tungen lige i munden for at styre spillet.

Du spiller på en bane, som har to dybe huller i hver ende. Disse huller er målene. Inden på midten af banen finder du tre forhindringer: hvide magneter, som man helst ikke vil have tiltrukket sin egen magnet. Man spiller to mod hinanden, og hver spiller har en sort magnet, som man styrer ved at holde på en stor magnet, som findes under spillepladen. Magneten er forbundet med toppen af den sorte magnet på banen. Med sin sorte magnet skal man så skyde den lille røde bold rundt på banen og score i modstanderens mål. Det skal selvfølgelig helst gøres uden om forhindringerne. Men det er nu også ganske morsomt at se modstanderen slæbe rundt på de hvide forhindringer, eller at man taber sin magnet ned i målet. Og det kan hurtigt ske, hvis man bliver for ivrig.

Hvis du vil se en introduktionsvideo eller læse grundigere spilleregler til Klask, kan du også det. Du kan finde introduktionsvideoen og spillereglerne her.

Udover brætspil har vi mange andre aktiviteter hos Pub & Sport blandt andet pool og dart. Du kan læse meget mere om Pub & Sports andre aktiviteter her.

[fts_instagram instagram_id=490115489 access_token=490115489.da06fb6.f534ca490697420499d0867f8bfc51c8 pics_count=6 type=user width=100% profile_wrap=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=5px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]