POOL

 

Pool er ganske populær aktivitet hos Pub og Sport, hvor mange nyder den afslappede stemning, selvom bølgerne til tider kan gå lidt højt. Og heldigvis kan du altid nyde en omgang pool ved en af vores mange poolborde. Vi har faktisk hele 6 poolborde – og så er de helt nye.

POOL HOS PUB & SPORT

Pool er en populær aktivitet hos Pub & Sport, hvor mange nyder den afslappede stemning i godt selskab. Vi har 6 poolborde – og så er de helt nye.

Om du er poolhaj eller nybegynder er du altid velkommen til et spil pool hos Pub & Sport. Du får 50 minutters god underholdning i et spil pool. Kom op i baren inden en pool kamp og kom i stemning med en god fadøl eller andet fra vores velassorterede bar. Vores erfaring siger os, at spillet kun bliver sjovere at et besøg i baren.

PRISER OG BETINGELSER FOR POOL HOS PUB & SPORT

Poolleje foregår i en periode på 50 minutter. Det koster 95 kroner for 50 minutters pool. Beløbet skal betales før I starter spillet. Når pengene er betalt får i udleveret ballerne, så I kan komme i gang med et slag pool. Da mange gæster spiller pool hos Pub & Sport vil vi altid anbefale, at du/I reserverer et bord, så du/I ikke går forgæves, hvis du ønsker at spille pool i København. Du reserver et poolbord ved at kontakte Pub & Sport i vores åbningstid på telefonnummer 33150810. Alternativt kan du også reserver poolbordet i baren til senere på aftenen. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende leje af poolbord eller lignende, står personalet naturligvis klar til at hjælpe dig.

REGLERNE FOR POOL

Det er jo ikke helt så sjovt at spille pool, hvis man ikke kender reglerne – det bliver i hvert fald svært at vinde. Derfor vil du her kunne finde et oprids af reglerne for pool, så du kan slå dine modstandere, næste gang du spiller pool hos Pub & Sport (eller i hvert fald har større chance for det).

Reglerne er forklaret ganske enkelt, så alle kan være med. Spørg gerne personalet i baren, hvis I skulle blive i tvivl om reglerne.

Kuglerne hedder i pool baller. Der findes to forskellige typer baller – stribede og helfarvede.

Den hvide ball er break ballen. Det er det hvide ball, som du skal bruge til at skyde de andre baller i hul med. Overordnet set, går spillet ud på, at 2 personer skiftes til at forsøge at skyde hver sin ballgruppe i hul og slutteligt 8 ballen i hul.

Spillet startes med at den hvide ball placeres i udlægsfeltet, enten på linje med eller bagved plettten. Dette kaldes oplæg til break. Nu skal der laves et break. Hvis den sorte 8 ball eller den hvide stødball går i hul i breaket, kan modspilleren forlange ombreak.

Hvis breakere kun sænker lovlige baller i breaket, er det hans tur igen. Den næste ball han/hun sænker er afgørende for, hvilken ballgruppe, som han/hun skal spille resten af spillet. Turen forbliver hans/hendes, så længe baller fra den rigtige ballgruppe bliver sænket uden fejl. Hvis breakeren ikke sænker en ball i sin tur, går turen over til modstanden, og sådan bliver det ved ind til enten alle stribede eller alle ensfarvede baller er i hul.

Den sidste ball, der skal sænkes lige meget hvilken ballgruppe, du har valgt, er altid den sorte 8 ball. Du skal vælge og udpege det hul, som 8 ballen skal sænkes i til sidst. Går den i et andet hul end det udpegede hul, er spillet tabt. Det samme er gældende, hvis den hvide stødball går i hul samtidig.

Fejl i spillet:

Følgende træk er fejl og betyder, at modstandere får sin tur i stedet. Ved fejl kan modstanderen frit vælge placering for stødballen.

  • Den hvide ball går i hul
  • En ball ryger ud over bordet
  • Ingen nummerball rammes af stødballen
  • En af modstanderens baller bliver ramt før egne baller

Hvis 8’er ballen stødes i hul for tidligt i spillet er spillet tabt. Hvis en ball ryger i hul ved fejl forbliver ballen i hul.

Det var de helt basale regler for et spil pool hos Pub & Sport.

Du kan læse meget mere om vores andre aktiviteter her på siden blandt andet dart eller bordfoldbold. Du kan finde vores sider med aktiviteter her.

Eller kontakt os, hvis du ønsker at booke et poolbord hos Pub & Sport. Du finder vores kontaktinformation her.

God kamp!

[fts_instagram instagram_id=490115489 access_token=490115489.da06fb6.f534ca490697420499d0867f8bfc51c8 pics_count=6 type=user width=100% profile_wrap=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=5px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]